KEGES JULMINGEL 2017

Julmingel på Munkkällaren.

Det närmar sig Julbordstider och Keges bjöd som vanligt in till ett Julmingel på Munkkällaren. Det dukades upp godsaker att testa för kunderna och inspireras till sitt eget julbord. Det minglades och personalen på Munkkällaren med

Köksmästaren Jonny i spetsen hade skapat en riktig julig och mysig stämning. Vi tackar alla kunder och samarbetspartners som kom och besökte Munken.

KEGES & CARLSBERG GOLFEN 2017

En av traditionerna varje år är det omtyckta eventet Keges & Carlsberg golfen.

Så även i år samlades ett sextiotal spelande kunder och leverantörer samt ytterligare ett 20 tal leverantörer som tillsammans med  Keges och Carlsberg bjöd på godbitar och trevlig dryck under dagen.

Kvällen dukade Kronholmens golfrestaurang upp till en dignande middagsbankett med prisutdelning.
Vinnande lag i den ”Texas Scramble” som spelades under dagen blev Patrik ”Palten Jonsson och Simon Kannellos från restaurang Nunnan.

Efter middagen presenterade Stefan Nehlmark ett hejdundrande fyrverkeri.

När Krogfolk samlas brukar det tävlas i det mesta så i år blev det en spontan Chipptävling i billyktornas sken ut över Östersjön. Det visades sig att det var riktigt svårt att sänka bollen i den lilla leksakstraktorns vagn, och många omgångar krävdes för att hitta vinnaren av potten på ca 1 700 sek. Det var inte förrän Henke på restaurang Bolaget klev in och slängde in ett extra pris på en tre rätters middag för två med obegränsat med Champagne på just Bolaget som en vinnare klev fram.

Kvällen fortsatte i en skön stämning och till slut var det dags att kliva på bussen till Visby. Väl på bussen så bjöds det på underhållning av hög klass då Gabriel ”Gabbe” Sahlin från restaurang G:a Masters tillsammans med Stefan ”Abris” Abrahamsson från Arvid Nordquist levererade ett musikquizz av guds nåde. Bussresan avslutades med en hejdundrande allsång som Arvids egen Lasse Berghagen ”Abris” ledde i sitt paradnummer ”Summarn Kummar”.

Väl i Visby tog en annan tradition vid som Keges tillsammans med Masters drog igång för ett femtontal år sedan, den berömda ”Putt tävlingen” på G:a Masters.

Restaurangen var i det närmaste fullsatt när ytterligare ett 50 – tal golfare stormar in genom dörren och Gabbe hoppar upp på bordet och i megafon förkunnar att nu drar den stora putt tävlingen igång med 100 sek i insats.
Ett spektakel som lockade många och med ca 4 500 sek i potten drog det igång med puttning från entrédörren fram till baren skulle man lyckas sänka en golfboll i en shaker.

Till stort jubel  och engagemang fortskred tävlingen och till slut stod två finalister i duell, Markus från Tofta Beach club och Frida från Lindgården, men dom beslutades sig för att dela på potten, grattis säger vi.

En lyckad dag som startade med buss från Visby kl. 10.00 på morgonen avslutades när krogen stängde.

Stort tack säger vi på Keges till alla våra kunder som kom och förgyllde dagen. Även ett stort tack till våra leverantörer som bidrar med mycket gott att äta och dricka. Sist ett stort tack till Visby GK med all deras personal, fantastisk bana, bra mat och ett professionellt uppträdande.

Tack alla!
Vi ses nästa år.

KEGES VÅRMÄSSA 2017

Keges årliga Vårmässa ägde rum onsdagen den 10 maj i Ica Maxi Arena.

Ett 100-tal utställare fanns på plats och kunde ge över 450 besökare en försmak av sommarens nyheter. Ett stort tack till våra leverantörer och fantastiska kunder som gjorde årets mässdag till en stor succé.

Efterfesten på Joda med Pist Off på scen blev också en lyckad tillställning.

Nu ser vi fram mot en bra sommar hos oss alla.

S:T PATRICKS DAY 2017

En kul kväll på Black Sheep Arms.

Söndagen den 12:e mars körde vi ett litet kundevent för att fira in S:t Patricks Day på Black Sheep Arms.

Ett stort antal kunder hade det trevligt tillsammans med Carlsberg, Berntson och Keges.

KEGES JULMÄSSA 2016

Keges årliga Julmingel på Munkkällaren lockade ca 270 kunder i år.

Ett smakprov på julens godsaker dukades upp på mysiga Munkkällaren, där kunder strömmade till för att smaka och inspireras till sina egna julbord som snart drar igång. Keges leverantörer tog chansen att visa upp sina julprodukter och att mingla med kunderna.

Stort tack till Lenta och hans fantastiska personal som ser till att det blir en skön julstämning varje år.
Tack alla kunder som besökte oss.