SKÖRDETID

Hos oss hittar du alltid svenska och gotländska alternativ.

NÄRPRODUCERAT ÄR GOTLÄNDSKT

Vi hämtar de gotländska råvarorna samtidigt som vi levererar.

Vi älskar närproducerat. Våra gotländska leverantörer tar fram råvaror av högsta kvalitet – oavsett om det är potatis, ost, morotsmarmelad, kött eller något annat du behöver.

Vi har nästan alltid ett närproducerat alternativ, som smakar himmelskt och garanterar att din meny får en extra krydda. Självklart lämnar aldrig våra gotländska produkter ön. Nära är smakrikt!

VÅRT SORTIMENT

Här hittar du några av våra välsmakande produktkategorier. Hör av dig om du vill veta mer om vårt stora sortiment.
Vill du se hela vårt sortiment - klicka på Sortimentlistan här nedanför.

HAVETS LÄCKERHETER

Keges samarbetar med bra leverantörer och har tillgång till det absolut bästa som havet har att erbjuda. I vårt sortiment kan du hitta allt från svenska produkter som strömming, kaviar och inlagd sill till färsk fisk från världens alla hörn, allt med en utgångspunkt på hållbart fiske. Fisk och skaldjur är gott, enkelt och nyttigt. Ur näringssynpunkt är havets läckerheter några av våra viktigaste och bästa livsmedel och att vi dessutom har lokala producenter som förädlar råvaran här på ön är en stor fördel för vår miljö.

FRUKT OCH GRÖNT

Gotland har fantastiska odlare som förser vår ö med härliga grönsaker året om. Odlingssäsongen sträcker sig från glasrabarber i februari till olika sorters kål hela året.

Vi kompletterar vårt utbud genom ett gott samarbete med en av Sveriges största importörer av frukt och grönt för att också kunna erbjuda exotiska frukter och grönsaker. Vi får leveranser varje dag och kan ständigt hålla en hög kvalitet på vårt gröna utbud. Vi på Keges arbetar med event och personliga möten mellan de lokala producenterna och våra kunder. Detta för att utveckla utbudet på vår ö och skapa förståelse för vad som efterfrågas och kunna erbjuda det lokalt odlat på Gotland.

KÖTT – LIVETS GODA

Genom nära samarbeten med både lokala och nationella leverantörer kan Keges erbjuda ett brett och smakrikt sortiment av kött och chark. Självklart lyfter vi gärna fram de unika gotländska köttbönderna som producerar fantastiska lammdetaljer vars motsvarighet du inte kan hitta någon annanstans och gotländska specialdetaljer från våra lokala nötdjur. Vi tar in kött från världens alla hörn och har samarbeten med leverantörer som importerar kött från bland annat Finland, Kanada, USA och Australien. För att kunna tillmötesgå våra kunders högt ställda krav har vi också ett nära samarbete med Johan i Hallen & Bergfalk.

OST, MEJERIER OCH DELIKATESSER

Vi älskar ost! Det märks framför allt i vårt sortiment där vi genom lokala samarbetspartners kan erbjuda exklusiva delikatessostar från Gotland och med internationella importörer som levererar unika ostar från hela världen.

Vi är också stolta över vårt samarbete med Arla Foods som är huvudleverantör av både mjölkprodukter och ostar och som gör att vi kan erbjuda väldigt korta leveranstider på produkter från det gotländska mejeriet. På Keges har vi samarbeten som gör att vi tar in bland annat skinkor, oliver, choklad och kryddor av högsta klass.

ALLT NI BEHÖVER, OCH LITE TILL

På Keges har vi allt som er verksamhet behöver. Förutom alla råvaror som vi nyss räknat upp erbjuder vi också vin och sprit, samt allt som en restaurang kan tänkas behöva i form av dukning, servetter och mycket mer.

Keges har sålt och distribuerat alkoholhaltiga drycker sedan 1995 och har nära och långtgående samarbeten med leverantörerna. På Keges har vi alla råvaror till tallriken och även gott till glasen, där vi har allt från en härlig lokalproducerad öl eller läsk till det den mest avancerade baren kan tänkas behöva.

Vill du bli kund?

Du som vill veta mera om Keges Grosshandel, eller bli kund direkt, ta kontakt med någon av oss så berättar vi mer.

LÄGG EN ORDER

Ring eller skicka ett e-post till oss med din order. För fler alternativ se våra kontaktuppgifter.

0498 – 29 16 60